Get Adobe Flash player

Odrasli

Zdrav način življenja, poleg pravilne in zdrave prehrane, življenja brez stresa in veliko počitka, vsebuje tudi element rekreacije. Ker želimo poskrbeti za vse člane našega društva, tudi za mamice in očke, babice in dedke, smo pripravili nekaj programov tudi za vas!

  • TEKAŠKA VADBA - POMLAD 2022

Naj bo tek naš spremljevalec skozi celo leto. Ker je vse bolj zanimivo v družbi, bomo tekli skupini. Malo tekli, na začetku tudi hodili. Zato, da bo tek res koristen, bomo tudi izboljševali tekaško tehniko in krepili mišice trupa in nog. Tekli in hodili bomo po ravnini, krepili mišice nog v breg in izboljševali frekvenco koraka v sproščenem teku navzdol.

 

  • FUNKCIONALNA VADBA V NARAVI - POMLAD 2022

Je vadba, s katero boste krepili celotno telo, izboljšalo kondicijo in se pripravili na poletje. In toliko, kot boste želeli sami, saj vse vaje prilagodimo vašim trenutnim zmožnostim. Za dobro počutje bomo migali v naravi, po poteh Rožnika in Mosteca. Z lahkim tekom in razteznimi vajami se bomo najprej ogreli, nato pa nas na posameznih postajah vsakič znova čakajo novi izzivi. Vaje bomo osvajali na postajah TRIM steze, ali pa kar na bližnjem travniku. Naši pripomočki bodo veje, palice, drogovi, pa tudi elastike in seveda lastna teža. Vsaka naloga se lahko izvede na različnih težavnostnih stopnjah in se s tem popolnoma prilagaja posamezniku. Trening zaključimo z aktivnim raztezanjem in sprostilnimi vajami. Vadbo bo vodila izkušena kineziologinja.

 

 

  • PRIJAVE: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • INFORMACIJETa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 040 632 030