Get Adobe Flash player

Odrasli

Zdrav način življenja, poleg pravilne in zdrave prehrane, življenja brez stresa in veliko počitka, vsebuje tudi element rekreacije. Ker želimo poskrbeti za vse člane našega društva, tudi za mamice in očke, babice in dedke, smo pripravili nekaj programov tudi za vas!

  • Programi, ki jih bomo izvajali v letošnjem letu: 
  • ŠPICA FIT in ABC FIT

Je skupinska vadba, ki je namenjena krepitvi mišic celega telesa. Cilj vadbe je dobra telesna drža, preprečevanje bolečin v hrbtenici, dobro počutje in gibljivo telo. Te cilje dosegamo s pravilno izvedbo posamezne vaje, kjer igra ključno vlogo pravilen položaj telesa. Program vaj je osnovan na pilates tehniki, ki daje poudarek na natančni in kvalitetni izvedbi giba ter pravilnem dihanju, kar pripomore k večji učinkovitosti vadbe. Vadba poteka stoje ali na blazinah in ne vsebuje koreografije.

  • PILATES

Pilates je tehnika, ki istočasno ohranja naše telo gibčno in močno. Bistvo vadbe je krepitev mišic trupa - centra in ohranjanje stabilnosti telesa. Z redno vadbo boste izboljšali kontrolo telesa, gibljivost, ravnotežje, telesno držo in samozavedanje telesa. Telo boste oblikovali, si pomagali pri bolečinah v hrbtenici.

  • TEKAŠKA VADBA tudi pozimi

Naj bo tek naš spremljevalec skozi celo leto. Ker je vse bolj zanimivo v družbi, bomo tekli skupini. Malo tekli, na začetku tudi hodili. Zato, da bo tek res koristen, bomo tudi izboljševali tekaško tehniko in krepili mišice trupa in nog. Tekli in hodili bomo po ravnini, krepili mišice nog v breg in izboljševali frekvenco koraka v sproščenem teku navzdol.

 

  • URNIK:
    Z vadbami na Športni špici začnemo v tednu od 17.9. dalje!

Izvajalci programov ABC šport.

Dan Ura Program Lokacija Naslov Kraj
ponedeljek 19:00 – 20:00 Pilates Športna špica Ižanska c. 10 Ljubljana
četrtek 18:30 – 19:30 Špica fit Športna špica Ižanska c. 10 Ljubljana
četrtek 17:30 - 18:30 ABC fit Gimnazija Šentvid Prušnikova ul. 98 Ljubljana
ponedeljek 18.30-19:30 Tekaška vadba zunaj ZBOR: dvorana Krim
  • CENIK:

1X TEDENSKO: 160€ prvi semester, 140€ drugi semester ali 270€ za celotno sezono
2x TEDENSKO: 220€ prvi semester, 190€ drugi semester ali 370€ za celotno sezono

TEK V SKUPINI: 90€ prvi semester, 70€ drugi semester ali 140€ za celotno sezono

Zgornje cene veljajo od oktobra 2018 dalje, mesečno se seveda znižujejo. Za informacijo o ceni se pozanimajte preko e-maila ali telefonske številke.