Get Adobe Flash player

Plačilni pogoji in cenik

Plačilni pogoji in cenik

Cene celoletnih programov ABC športa so preračunane, od konca septembra do konca maja in se razlikujejo samo glede dolžine vadbe in števila programov. Cena je sestavljena iz letne članarine in vadnine. Letna članarina je že vključena v ceni posameznega programa. Letna članarina v višini 60,00€, se plačuje za celo sezono, od 1.9. - 31.8. in je enotna za vse celoletne programe ABC športa. Članarina vključuje članstvo v vseh programih ABC športa, društveno majico, popuste pri sezonskih programih, udeležbo na Zaključni ABC-jadi, medalje/diplome, individualna svetovanja vezana na šport vadečih, svetovanja za usmeritev v tekmovalni šport. Ker se vadbi lahko priključite tekom celega leta, do zapolnitve prostih mest, se cene programov vsak mesec nižajo. 

CENIK ZA SEZONO 2022/23

 • Vadnino lahko poravnate v treh zaporednih mesečnih obrokih (npr.: oktober, november, december), (v primeru plačila vadnine za več članov družine na pet obrokov), ali v 1x znesku (od februarja dalje ni več plačila na obroke).

 • Cene veljajo za celotno vadbeno sezono, od začetka sezone do vključno 31. maja 2023 (letna članarina je že vključena v cene). Cene za celotno sezono zajemajo vsaj 30 vadbenih enot. V času šolskih počitnic in državnih praznikov vadb ne izvajamo.
  Začetek vadb je 26.9.22 na dveh lokacijah (Športna špica in Gimnazija Šentvid), na ostalih lokacijah pa od 3.10.22 

 • Za tiste, ki se vključujete na vadbo kasneje, se cene mesečno znižujejo (za točno ceno nam pišite ali nas pokličite).

 • Članarina v znesku 60€ je že všteta v celoletni ceni plačila v 1x znesku ali v ceni prvega obroka.

 • Za vse vadbe v novi sezoni, ki ne bodo izvedene zaradi morebitnih omejitev, bomo ponudili vračilo nekoriščene vadnine, dobropis-vrednostni bon ali nadomestno vadbo. Ustrezni del vadnine vrnemo tudi v primeru dolgotrajne nezmožnosti obiskovanja vadbe (vsaj 30 dni) zaradi bolezni ali poškodbe ob predložitvi zdravniškega potrdila. Letne članarine ne vračamo.

 •  

   CENIK VADB ABC ŠPORT

 

Cene za celo sezono 2022/23​

od decembra 22 do maja 23

 Plačljivo v treh zaporednih mesečnih obrokih (december, januar, februar)
Cene za celo sezono 2022/23​​

od februarja  do maja 23

plačilo v 1x znesku
​Do 60 minutna vadba
   170€
​Do 90 minutna vadba (več kot 60 min.)
   200€
2 x tedensko do 60 min
= PAKET PROGRAM
   245€
​2 x tedensko (90 minut oz. 90+60 min)
= PAKET PROGRAM
   275€
 • Cenik lokacij z znižano ceno

 

Cene za celo sezono 2022/23​

od decembra 22 do maja 23

Plačljivo v treh zaporednih mesečnih obrokih (december, januar, februar)
Cene za celo sezono 2022/23​​

od februarja do maja 23

plačilo v 1x znesku
LOKACIJA
​​Do 60 minutna vadba

 

 150€

Vrtec Galjevica**

Vrtec Šentvic**

OŠ Danile Kumar***

** v vrtcu Galjevica in Vrtcu Šentvid je cena znižana zaradi lokalne podpore
*** na OŠ Danile Kumar je cena znižana zaradi lokalne podpore in sodelovanja s šolo

Vadnino celoletnih programov, je možno poravnati na tri zaporedne mesečne obroke (npr. če boste vadbo obiskovali od začetka, so trije zaporedni obroki: oktober, november, december) ali v enkratnem znesku. Prvi obrok plačate po prijavi ali po dogovoru po obisku prve poskusne ure. Letna članarina 60€ je že všteta v celoletni ceni ali v ceni prvega obroka.

V izjemnih primerih je cena za mesečno vadbo 1x tedensko (vadba do 60 min) 45€, za (vadbo do 90 min) pa 60€ ob plačani letni članarini. Mesečna vadnina se obračunava za zaporedne mesece v enakem znesku ne glede na število vadbenih ur v posameznem mesecu. 

V primeru morebitne izredne podražitve najemnin telovadnic, si pridržujemo pravico do spremembe cen naših programov.

Za ostale sezonske programe, rolanje, smučanje inp., pa so cene objavljene pod posamezno rubriko.

Vadeči lahko pridejo pred plačilom na predstaitveno brezplačno vadbo (z oddano prijavnico). V primeru večjega števila prijavljenih kot je kapaciteta programa, imajo prednost vadeči, ki prijavo potrdijo s plačilom vsaj prvega obroka.

 • ODSOTNOSTI NA VADBI:

Odsotnosti (zdravstveni razlogi) nadomestite na drugih lokacijah/terminih s predhodnim dogovorom. Plačila za neizkoriščene posamezne obiske ne vračamo.

V primeru daljše odsotnosti, je možna kompenzacija neizkoriščenih ur na drugih programih ABC športa. Ustrezni del vadnine vrnemo v primeru dolgotrajne nezmožnosti obiskovanja vadbe (vsaj 30 dni) zaradi bolezni ali poškodbe ob predložitvi zdravniškega potrdila. Članarine ne vračamo.

 •  POPUSTI:

       PRI VKLJUČITVI ENEGA OTROKA, V VEČ CELOLETNIH PROGRAMOV, VAM PONUJAMO DVE RAZLIČNI CENOVNI UGODNOSTI:

 • PAKET PROGRAM, kjer en otrok obiskuje 2 celoletna programa, ki sta cenovno ugodnejša (velja cena v ceniku - 2x tedensko; popusti se med seboj ne seštevajo)

 • ABC TROJČEK, kjer en otrok obiskuje 3 celoletne programe, pri tem v celoti plačate prvi program, naslednje dva plačate vsakega po 140€.

  DRUŽINSKI POPUSTI:

  Pri vključitvi 2 članov družine, vam za drugega člana priznamo 20% popust, ki se obračuna na znesek vadnine (letna članarina je enotna). V kolikor se cene programov razlikujejo, popust obračunamo pri cenejšem programu (popust ne velja pri peket programu in abc trojčku).

 • Pri vključitvi 3 članov družine, vam za drugega priznamo 20% popusta na znesek vadnine, za tretjega pa 30% popusta na znesek vadnine (letna članarina je enotna). V kolikor se cene programov razlikujejo, popust obračunamo pri cenejšem programu (popust ne velja pri peket programu in abc trojčku).

 • Popust se obračuna na znesek vadnine (letna članarina je enotna).

Popusti se med seboj ne seštevajo!

Pri plačilu programa ABC TROJČEK, imate možnost plačila na 5, zaporednih mesečnih obrokov. Znesek obroka je potrebno poravnati do 10. v mesecu.