Get Adobe Flash player

Razmigano poletje v Štepancu

Počitnice z ABC športom: Razmigano poletje v Štepancu

RAZMIGANO POLETJE V ŠTEPANCU 2022

 

V letošnjem letu ABC šport ekipa ponovno pripravlja športno poletno počitniško varstvo z naslovom “Razmigano poletje v Štepancu”. Varstvo je namenjeno osnovnošolskim otrokom od 1. do 5. razreda, ki imajo stalno prebivališče na območju MOL, tistim, ki nimajo stalnega bivališča v MOL in živijo v študentskih domovih v Ljubljani, vendar le v primeru, da otroci obiskujejo osnovne šole v Ljubljani.

Obseg: Počitniško varstvo poteka 3 tedne, od ponedeljka do petka, med 7:30 in 16:30. Posamezen otrok je lahko vključen v en teden varstva.

Rdeča nit našega programa je seveda miganje, popestrili pa ga bomo z različnimi ustvarjalnimi, plesnimi in raziskovalnimi dejavnostmi.  V dopoldanskem času bodo potekale aktivnosti predvsem na zunanjem igrišču, po kosilu pa v prostorih šole, da se zaščitimo pred vročino. Enkrat tedensko bomo šli na Golovec. Poleg gibanja bo tematika našega počitniškega varstvo narava in varovanje okolja. Obiščejo pa nas tudi posebni gosti.

Tedni izvajanja:

  • 25.-29.7.2022

  • 1.-5.8.2022

  • 8.-12.8.2022

Lokacija izvajanja: Osnovna šola Božidarja Jakca (Nusdorferjeva ulica 10, 1000 Ljubljana)

Cena: Varstvo je sofinancirano iz strank Mestne občine Ljubljana zato Vaš prispevek obsega le 30 €/otroka. Za otroke iz socialno ogroženih družin je udeležba brezplačna (potrebno je dokazilo - npr. CSD, ki ga pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.).

Prijave: prijavnica na varstvo se bo odprla 4. maja 2022, ob 7. uri in bo dostopna do zapolnitve mest. Po zapolnitvi boste uvrščeni na čakalni seznam.

Ob prijavi je potrebno navesti morebitne posebnosti otroka (posebne potrebe, prehrana in diete). Za upoštevanje posebne prehrane nam boste morali poslati dokazilo (od zdravnika, specialista) na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

V času epidemije ravnamo v skladu z ukrepi, ki jih predpisuje vlada RS (nošnja mask, razkuževanje rok, morebitno delo v manjših skupinah).

Nadaljnje informacije o varstvu in programu bodo objavljene v prihodnje.

Poletno varstvo sofinancira Mestna občina Ljubljana

ABC šport ekipa z vami tudi med počitnicami.

 

Kosila v tednu 8.8. - 12.8.2022

PONEDELJEK: 8.avg
KOSILO
Junečji* golaž, testenine*, zelena solata* z redkvico


TOREK: 9.avg
KOSILO
Špinačna juha z zlatimi kroglicami, piščančji** trakci, jajčevci v omaki, dušen
riž, zelje* v solati z lečo

SREDA: 10.avg
KOSILO
Telečja* obara z žličniki, rženi kruh, skutna pena z malinami, limonada

ČETRTEK: 11.avg
KOSILO
Puranji paprikaš, kuskus, šobska solata, sladoled


PETEK: 12.avg
KOSILO
Zelenjavni polpet, pečen krompir*, hladna jajčna omaka, zelena solata* z
balzamičnim kisom


 *BIO ŽIVILA ** ŽIVILO BREZ DODANIH ADITIVOV ALI BREZ KONZERVANSOV ALI Z MANJ SOLI