Get Adobe Flash player

Zaključna ABC-jada

Zaključek je bil v soboto, 26.5. uspešno izveden!

Zahvalili bi se radi vsem udeležencem, vsem našim članom, staršem, prijateljem za tako številčno udeležbo in pa seveda našim super vaditeljem za izvedbo zaključka!

Prostor je kar pokal od energije, otroškega veselja, športnih dogodivščin... Tudi zaslužene medalje smo podelili in otroci niso mogli skrivati veselja ter ponosa :)

Hvala še enkrat!


ABC zaključek s piknikom in v družbi ABC vaditeljev, bo potekal v SOBOTO, 26.5.2018!

Vse naše člane vabimo na SEDEMNAJSTO, tradicionalno, športno, družinsko druženje, s podelitvijo zasluženih MEDALJ za naše male športnike, na Letnem telovadišču Narodnega doma. Čaka nas aktivna vadba, predstavitev naših že znanih in novih programov. Poleg tega pa tudi rajanje na napihljivih gradovih, zorbih, airtracku, hoja po vrvi, nogomet, žogarija, floorball, sproščanje in ustvarjanje v mirnem kotičku in še in še.
Tudi mamicam, očkom, dedkom in babicam ne bo dolgčas. Prav tako bo poskrbljeno za lačne in žejne. Z nami bo Via Bona, ki bo s pestro ponudbo jedi z žara in pijačo (po klubskih cenah) poskrbela, da po aktivnem rajanju ne bo nihče ostal lačen in žejen.

KJE:
Na Letnem telovadišču Narodnega doma, Bleiweisova cesta 25 (ob kopališču Ilirija).

KDAJ:
V soboto, 26.5.2018 od 15.30 do cca. 19.00 ure; v primeru dežja/snega :) je rezervni datum nedelja, 27.5.2018 (dopoldne). Obvestilo o morebitni odpovedi bo objavljeno na naši spletni strani in na facebook strani društva.

KAJ POTREBUJETE:
Športno obutev in oblačila za otroke in odrasle ter dobro voljo, za ostalo poskrbimo mi.

INFORMACIJA O PARKIRANJU: Zaradi lažjega parkiranja, vam priporočamo, da avtomobile parkirate na parkirišču parka Tivoli.

POMEMBNO: naše vadbe, kljub zaključku potekajo še vse do 1.6.2018! 

Sodelovanje v projektu VETER V LASEH

SLIKE:

ABC-JADA 2017

 ABC-JADA 2018